DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA DRVODJELACA – NAJBOLJI SU ANTONIO TURSAN IZ ZAGREBA I MARIO GURKOVIĆ IZ VIROVITICE

709 0

NOVA GRADIŠKA, 15. travanj 2011. – Danas je u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška završilo državno natjecanje učenika iz područja obrade drva. U zanimanju drvodjelski tehničar – dizajner uvjerljivo najbolji u Hrvatskoj je Antonio Tursan iz Drvodjelske škole Zagreb. Najbolji stolar je Mario Gurković iz Industrijko-obrtničke škole Virovitica.

Održana je i smotra radova učenika drvodjelskih zanimanja koju su danas imali prigodu razgledati i građani. Izložba je pobudila interes, posbno mališana iz novogradiških vrtića koji su je razgledali zajedno sa svojim tetama. Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška bila je dobar domaćin i organizator još jednog državnog natjecanja učenika strukovnih zanimanja. Opravdala je povjerenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

 

– U KLIKNITE NA IKONU ZA REZULTATE U pdf-u –

Bila je to uspješna prezentacija znanja i vještina budućih drvodjelskih tehničara – dizajenera i stolara. Dvodnevno druženje završilo je posjetom Franjevačkom samostanu u Cerniku i dodjelom priznanja u Lovačkom domu Cernik.

 

Related Post

STRUČNI SKUP UČITELJA

Autor - 28/08/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 27. kolovoza 2013. – Bila je to tema danas održanog okruglog stola održanog u gradskoj OŠ „Mato Lovrak“…

I TO JE MOGUĆE

Autor - 13/06/2014 0
Desetak kuhara i konobara koji su danas dobili završene svjedodžbe u Industrijsko-obrtničkoj školi već sutra kreće na Krk, a u…