DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA DRVODJELACA – NAJBOLJI SU ANTONIO TURSAN IZ ZAGREBA I MARIO GURKOVIĆ IZ VIROVITICE

920 0

NOVA GRADIŠKA, 15. travanj 2011. – Danas je u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška završilo državno natjecanje učenika iz područja obrade drva. U zanimanju drvodjelski tehničar – dizajner uvjerljivo najbolji u Hrvatskoj je Antonio Tursan iz Drvodjelske škole Zagreb. Najbolji stolar je Mario Gurković iz Industrijko-obrtničke škole Virovitica.

Održana je i smotra radova učenika drvodjelskih zanimanja koju su danas imali prigodu razgledati i građani. Izložba je pobudila interes, posbno mališana iz novogradiških vrtića koji su je razgledali zajedno sa svojim tetama. Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška bila je dobar domaćin i organizator još jednog državnog natjecanja učenika strukovnih zanimanja. Opravdala je povjerenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

 

– U KLIKNITE NA IKONU ZA REZULTATE U pdf-u –

Bila je to uspješna prezentacija znanja i vještina budućih drvodjelskih tehničara – dizajenera i stolara. Dvodnevno druženje završilo je posjetom Franjevačkom samostanu u Cerniku i dodjelom priznanja u Lovačkom domu Cernik.

 

Related Post

OŠ “MATO LOVRAK”

Autor - 11/01/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 11. siječanj 2013. – Nezapaženo od šire javnosti prošao je uspjeh koji su učenici OŠ „Mato Lovrak“ postigli…

KONCERT U ADVENTU

Autor - 01/12/2014 0
Došašće „je vrijeme kada svako srce dršće nekim djetinjim veseljem u očekivanju skorih božićnih radosti. To je vrijeme kada se…