DRŽAVNO NATJECANJE UČENIKA DRVODJELACA – NAJBOLJI SU ANTONIO TURSAN IZ ZAGREBA I MARIO GURKOVIĆ IZ VIROVITICE

756 0

NOVA GRADIŠKA, 15. travanj 2011. – Danas je u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška završilo državno natjecanje učenika iz područja obrade drva. U zanimanju drvodjelski tehničar – dizajner uvjerljivo najbolji u Hrvatskoj je Antonio Tursan iz Drvodjelske škole Zagreb. Najbolji stolar je Mario Gurković iz Industrijko-obrtničke škole Virovitica.

Održana je i smotra radova učenika drvodjelskih zanimanja koju su danas imali prigodu razgledati i građani. Izložba je pobudila interes, posbno mališana iz novogradiških vrtića koji su je razgledali zajedno sa svojim tetama. Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška bila je dobar domaćin i organizator još jednog državnog natjecanja učenika strukovnih zanimanja. Opravdala je povjerenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

 

– U KLIKNITE NA IKONU ZA REZULTATE U pdf-u –

Bila je to uspješna prezentacija znanja i vještina budućih drvodjelskih tehničara – dizajenera i stolara. Dvodnevno druženje završilo je posjetom Franjevačkom samostanu u Cerniku i dodjelom priznanja u Lovačkom domu Cernik.

 

Related Post

SILOM ZAKONA

Autor - 04/04/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 4. travnja 2014. – Županijska skupština će se na sjednici zakazanoj za 9. travanj očitovati o odluci Gradskog…

IOŠ NOVA GRADIŠKA DOBILA DONACIJU EU

Autor - 11/10/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 11. listopad 2012. – Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška kao nositelj projekta i Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod (kao projektni…