Veseli pokladni dani u Udruzi “Suncokret”

820 0

NOVA GRADIŠKA – Ove godine članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“  Nova Gradiška mačkare su obilježili nizom različitih prigodnih sadržaja. U pretpokladno vrijeme organizirano je niz kreativnih radionica, u kojima su mogli, uz stručnu pomoć slikara Ž. Subića i nastavnice N. Milinčević, crtati, slikati i sami izraditi svoje maske.

Vrhunac zabave bio je u ponedjeljak, 27. veljače, kada je otvorena izložba likovnih radova na temu pokladnih maski, a potom se „svatko  pod svojim maskom“ (clowna, kralja, princeze, medvjeda, lisice, leptira i dr.) priključio veselom druženju. Uz pjesmu i ples proveli su nezaboravnu večer, također za sve je organiziran domjenak koji su svojim donacijama omogućili: Restoran Slavonski Biser, Pekara Jergović, Pizzeria Polo i Pekara Anton.

Predsjednica, Kata Vukšić, s iskrenim zadovoljstvom je naglasila kako će Udruga  i nadalje djelovati na unaprjeđenju rada u organiziranju kvalitetnoga provođenja slobodnoga vremena osoba s intelektualnim teškoćama.

Related Post