VIJEĆE ZA ELEKTRONIČKE MEDIJE ODLUČILO

735 0

NOVA GRADIŠKA, 9. travanj 2015. – Vijeće za elektroničke medije donijelo je na današnjoj sjednici odluku kojom je na dijelu grada Nova Gradiška koncesiju za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga radija dobio Radio Prkos j.d.o.o.

 

Koncesija je odijeljena na vrijeme od 9 godina.

 

Radio Prkos Novogradiščani će moći slušati na radijskoj frekvenciji 91,0 MHz.

 

– Ponuđeni je program usmjeren na lokalnu zajednicu i potrebe pojedinaca u lokalnoj sredini. Emitirat će se raznovrstan te kako u svojoj ponudi naglašavaju, i inovativan medijski sadržaj, a s ciljem da pomognu razvoju sredine u kojoj žive. Navode da će doprinijeti očuvanju kulturnog identiteta, poticanju kulturnog stvaralaštva i razvoj obrazovanja, vodeći računa o egzistencijalnim potrebama lokalnog stanovništva. Program će realizirati osobe s višegodišnjim novinarskim radijskim iskustvom angažirajući vlastito znanje i sposobnosti te vlastite poduzetničke resurse – navodi se u Odluci Vijeća za elektroničke medije.

 

Vlasnica Radio Prkosa je Zlata Pazman-Petrić. Na natječaj se javila zajedno s DIJELOM bivših djelatnika Radio postaje Nova Gradiška (u stečaju), koji su odlaskom te radio postaje u stečaj ostali vez svojih vlasničkih udjela i posla.

Novinarski tim RADIO PRKOSA, uz Zlatu Pazman-Petrić, sačinjavaju Ivan Babić, Antun Toni Brađašević i Ivanka Herceg, te kao vanjska suradnica Višnja Mikić.

Related Post