Vinko Grgić i njegova lista vatrometom proslavili uvjerljivu pobjedu

3470 0

Prema neslužbenim podacima Lista grupe birača Vinka Grgića ima u Gradskom vijeću 9 od 15 vijećničkih mjesta, 4 mjesta ima HDZ, a 2 mjesta SDP

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 16. svibnja 2021. – Vinko Grgić uvjerljivo je na današnjim izborima u prvom krugu pobijedio svoje protukandidate kandidate za mjesto gradonačelnika. U naredne četiri godine, zajedno sa svojom listom, koja je isto tako uvjerljivo odnijela pobjedu i ima većinu u Gradskom vijeću, upravljati će Novom Gradiškom.
Lista grupe birača Vinka Grgića jedina je večeras imala razloga za slavlje, a pobjedu je proslavila vatrometom što kazuje da najave o uvjerljivoj pobjedi u prvom krugu nisu bile bez osnova. Ostali sudionici na ovim lokalnim izborima večeras nisu imali razloga ta zadovoljstvo. Pogotovo se to odnosi na HDZ i SDP, stranke koje u narednom periodu očekuje ozbiljno preslagivanje.
Vinko Grgić, stari i novi gradonačelnik, zahvalio se Novogradiščanima na ukazanom povjerenju, koje mu, kako je naglasio, jako puno znači nakon svega što je zajedno sa svojom obitelji proživio u posljednjih devet mjeseci.
-Ovo je za mene večeras čaroban osjećaj – kazao je Viko Grgić i najavio je da će se Novogradiščanima kao gradonačelnik u naredne četiri godine odužiti predanim radom.
Prema neslužbenim podacima Lista grupe birača Vinka Grgića ima u Gradskom vijeću 9 od 15 vijećničkih mjesta, 4 mjesta ima HDZ, a 2 mjesta SDP.

 

Related Post