VRBJE: Mladen Konjević predsjednik, a Željko Jurašinović zamjenik predsjednika Općinskog vijeća

3032 0

VRBJE, 13. lipnja 2017. – Na jučer održanoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Vrbje za predsjednika i njegovog zamjenika jednoglasno su izabrani Mladen Konjević i Željko Jurašinović.

Mario Vučinić, predstojnik Ureda državne uprave u Brodsko-posavskoj županiji nije imao velikog posla jer su se HSS, kao pobjednička stranka na izborima i HDZ kao oporba o svemu unaprijed dogovorili. Uz načelnika u Općinskom vijeću HSS ima 6, a HDZ 5 vijećnika.

Zbog nespojivosti u obnašanju dužnosti svoje mandate u stanje mirovanja stavili su načelnik Igor Jurišić i njegova zamjenica Barbara Jurčević, a u Općinskom vijeću su ih zamijenili Željko Jurašinović i Ivan Gubić.

Nakon što je izabrano Mandatno povjerenstvo u kome su bili Jelka Bivolčević (predsjednica), Ivan Kraljić i Drago Sekulić (članovi) vijećnici su na znanje primili rezultate izbora za Općinsko vijeće općine Vrbje i svečano prisegnuli. Sjednicom je predsjedao Mladen Konjević.

U Odbor za izbor i imenovanja izabrani su Ivan Gubić (predsjednik), Milan Bakić i Slavko karakašić (članovi).

Mladen Konjević, novi predsjednik Općinskog vijeća Općine Vrbje zahvalio se vijećnicima na povjerenju uvjeren da će svi zajedno surađivati i raditi na dobrobit Općine Vrbje i njenog stanovništva.

Članovi Općinskog vijeća Općine Vrbje su ŽELJKO JURAŠINOVIĆ, IVAN GUBIĆ, MLADEN KONJEVIĆ, MILAN BAKIĆ, IVAN KRALJIĆ i JELKA BIVOLČEVIĆ (svi HSS), DRAGAN SEKULIĆ, SLAVKO KARAKAŠIĆ, JOSIP KALANJOŠ, STJEPAN MATIJEVIĆ i MATO STIPANČEVIĆ (svi HDZ).

Related Post

NOVO LICE CVJETNOG TRGA

Autor - 20/07/2017 0
NOVA GRADIŠKA, 20. srpnja 2017. – Nakon što je Grad od Srpske pravoslavne crkve otkupio parcelu na Cvjetnom trgu i…