ZAJEDNICA ŽENA HDZ-a „KATARINA ZRINSKI“

784 0

NOVA GRADIŠKA, 10. svibanj 2013. – U povodu obilježavanja Majčinog dana Zajednice žena Hrvatske demokratske zajednice „Katarina Zrinski“ Gradskog odbora Nova Gradiška organizirala je sinoć u gradskoj vijećnici tribinu pod nazivom

Za sretnu obitelj. Voditeljica tribine i predavač bila je mr. Ljiljana Lukačević, spec. kliničke psihologije i kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Nove Gradiške za društvene djelatnosti.

 

Nazočne je pozdravila predsjednica Zajednice žena prof. Ljiljana Ptačnik i naglasila da se tribinom želi naglasiti važnost obitelji i njene kršćanskih vrijednosti po kojima valja živjeti u današnje vrijeme globalizma. Ukazujući na potrebu stalne i kvalitetne komunikacije između članova obitelji, magistrica Lukačević naglasila je važnost emocija, međusobno uvažavanje različitosti i strpljenje.

-Meni je ovo atipičan nastup. U ovoj sam vijećnici održala puno predavanja, tribina, stručnih skupova za predstavnike zdravstva, socijalne skrbi, odgojno-obrazovnih institucija, policiju, udruge, mlade i uvijek sam s ove strane bila profesorica, magistrica. Danas sam bila u posebnoj poziciji ne samo kao stručnjak, nego i kao izvanstranačka kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, na listi HDZ-a i HSLS-a. Shvatila sam da sam ponosna što sam danas u ovoj ulozi zato što su zapravo društvene djelatnosti moj život. Cijeli život radim društvene djelatnosti i osjećam se radeći to kao kod svoje kuće gdje mogu biti onakva kakva jesam. Ako ljudi to prepoznaju, mogu samo rasti na bolje, kako bih bila još senzibilnija za prepoznavanje njihovih potreba, ali i kreativnija u osmišljavanju programa kojima će se problemi rješavati – naglasila je magistrica Ljiljana Lukačević.

 

Na tribini su nazočni bili Željko Bigović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Nove Gradiške, Dario Ban, kandidat HDZ-a za zamjenika gradonačelnika za gospodarstvo i dr. Dražen Oršulić, predsjednik GO HDZ-a i nositelj liste HDZ-a i HSLS-a za Gradsko vijeće. Nazočne su bile i predstavnice Županijskog odbora Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ i koalicijski partneri članovi HSLS-a predvođeni predsjednicom prof. Marijom Karlovčan-Subić.

Related Post

HDZ PRIKUPLJA POTPISE

Autor - 24/04/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 24. travanj 2013. – HDZ-e danas prikuplja potpise za kandidaturu Željka Bigovića za gradonačelnika Nove Gradiške i Danijela…