SREDIŠNJI PREDIZBORNI SKUP HDZ-a

706 0

NOVA GRADIŠKA, 17. svibanj 2013. – Večeras je u Domu kulture u pobjedničkoj atmosferi održan središnji predizborni skup HDZ-a. Dr. Dražen Oršuilić, nositelj liste HDZ-a i HSLS-a za Gradsko vijeće, Željko Bigović, kandidat za gradonačelnika i predsjednica HSLS-a Marija Karlovčan-Subić svoj optimizam temelje na kvalitetnim, stručnim i dokazanim ljudima l koji će znati i moći realizirati program i preuzeti odgovornost za grad Novu Gradišku i sanirati štetu koju su, kako je kazao dr. Oršulić načinili SDP-e i HDSSB-e.

 

– Hrabro, pošteno i odgovorno doći ćemo do pobjede – kazao je dr. Oršilić.

– U proteklih pet godina trudio sam se opravdati povjerenje koje sam dobio od građana.

Novi mandat nam treba radi kontinuiteta, kako bi završili započete i realizirali nove projekte.

Bio sam župan svih građana, a to ću biti i ubuduće kao što će to biti i Željko Bigović – kazao je župan Danijel Marušić i kao potvrdu uspješnog dosadašnjeg rada, uz ostalo naveo obnovljene srednjih i osnovnih škola, te asfaltirane ceste koji, kako je rekao, demantiraju one koji su „govorili da ne znamo raditi“.

Željko Bigović je predstavio kandidate za svoje zamjenike Daria Bana i mr. Ljiljanu Lukačević. Govoreći o programu za koji je rekao da je realan i ostvariv izdvojio je snimanje prihoda i rashoda u gradskom proračunu, odgovorno raspolaganje gradskim financijama i stvaranje učinkovite gradske uprave koja mora biti u službi razvoja grada. Kao prioritet naveo je gospodarstvo i zapošljavanje, stvaranje stabilne tvrtke od komunalnog poduzeća Slavča i razrješavanje problema koji su doveli do lošeg poslovanja u DING-u pronalaskom strateškog partnera kako bi se sačuvala sadašnja zaposlenost, a potom i omogućila nova zapošljavanja. Promjene namjerava učiniti i u Industrijskom parku koji , kako je naglasio, mora ispuniti svoju funkciju i promotor dovođenja stranih investitora.

– Namjeravam pokazati i dokazati da se može i mora upravljati našim gradom na pošten i transparentan način. Želim mijenjati viziju politike i vratiti vjeru u političare koji trebaju služiti građanima i općem dobru,a ne sebi i svojim interesima. Kada budem gradonačelnik moja će vrata biti otvorena svima, bez obzira na stranačko opredjeljenje, koji imaju sposobnosti i hoće pomoći u interesu grada i građana. – kazao je Bigović i istaknuo kako je HDZ-e vodio dostojanstvenu predizbornu kampanju.

Related Post

HDZ PRIKUPLJA POTPISE

Autor - 24/04/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 24. travanj 2013. – HDZ-e danas prikuplja potpise za kandidaturu Željka Bigovića za gradonačelnika Nove Gradiške i Danijela…

KOALICIJA HDZ / HSLS

Autor - 15/05/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 15. svibanj 2013. – Ovih dana svašta nam rade. Pritisci sa svih strana i medijske blokade na sve…