ZAMJENIK ŽUPANA DAVOR VLAOVIĆ POZIVA GRADONAČELNIKA JOSIPA VUKOVIĆA NA SURADNJU

1181 0

NOVA GRADIŠKA, 29. listopada 2010. – Obraćajući se okupljenim novogradiškim haesesovcima na Programskoj skupštini gradske organizacije HSS-a, predsjednik županijskog HSS-a i zamjenik župana Davor Vlaović, govoreći o programu za naredne parlamentarne izbore osvrnuo se i na loše odnose Grada Nova Gradiška i Brodsko-

posavske županije i javno na suradnju pozvao gradsku vlast na čelu s gradonačelnikom Josipom Vukovićem.

 

– Naglasak je na investicijama jer bez investicija nema ni radnih mjesta, a nema ni dohotka. Vjerujem da ćemo u tome ustrajati, a ustrajati ćemo ukoliko budemo iskreni i otvoreno razgovarali o problematici kroz naš rad ovdje u Novoj Gradiški, kroz rad naših vijećnika u Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini. Sa mnom kao zamjenikom župana svi trebamo doprinositi da programi iz ovoga kraja dođu pred ona tijela koja mogu osigurati izvore financiranja i doprinijeti razvoju Grada Nove Gradiške.

Moram ovdje reći da nije dobro da se stvara atmosfera da Grad Nova Gradiška i aktualni gradonačelnik, župan i mi u Županiji ne surađujemo. To nije dobro i to se mora promijeniti. Mi sa županijskog nivoa smo otvoreni za suradnju i javno pozivam gradsku vlast da se javi da porazgovaramo o programima i projektima. Vjerujem da ćemo naći načina kako te projekte i programe financirati. Meni i županu koji živimo u Novoj Gradiški nije stalo da Grad Nova Gradiška zaostaje za ostalim sredinama. Ako gradonačelnik i njegova ekipa nastavi samo prozivati Županiju i župana to neće biti dobro za Novu Gradišku i sve nas koji ovdje živimo. Mi smo haesesovci takvi da opraštamo i takve aktivnosti i pozivamo na suradnju – kazao je zamjenik župana Davor Vlaović.  

Related Post