„Zimu u knjižnici“

580 0

NOVA GRADIŠKA, 13. siječanj 2012. – Iako je i prošlih godina za vrijeme zimskih školskih praznika bilo druženja djece u dječjem odjelu Gradske knjižice, ove je godine to bilo organizirano s brojnim sadržajima.

 

Na završetku prošlogodišnjeg „Ljeta u knjižnici“ ravnateljica Biljana Dakić najavila „Zimu u knjižnici“. Djelatnici knjižnice ispunili su obećanje i djeca iz Nove Gradiške i susjednih općina su se ove godine po prvi puta, zadnji tjedan pred školu, organizirano okupljala na Dječjem odjelu.

 

Bilo je tu igraonica i radionica na kojima su se djeca ležerno družila. Bio je takav i današnji posljednji dan. Dječaci su imali skate dan, a djevojčice glumačke nastupe i igrokaze. Bilo je trbušnog plesa i plesa mažoretkinja, priča i literarnih sastava.

Zadovoljno je više od stotinu djece, jer su dio školskih praznika provela kreativno i u druženju, a zadovoljni su i njihovi roditelji.

Related Post

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 14/07/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 14. srpnja 2016. – Danas je održana još jedna radionica u sklopu ovogodišnjeg Ljeta u knjižnici koju tradicionalno…

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 08/08/2016 0
NOV A GRADIŠKA – Nakit koji govori naziv je zanimljive edukativno-kreativne radionice koju su osmislile knjižničarka Mirjana Pranjić i dugogodišnja…