40 DANA ZA ŽIVOT: Jesenska kampanja ekumenske molitvene pro – life Inicijative “40 dana za život”

472 0

NOVA GRADIŠKA, 24.rujna 2019. – Poštovani prijatelji, dragi vjernici, predraga braćo i sestre u Kristu, od 25. rujna u srijedu, pa sve do 3. studenoga trajat će nova, jesenska kampanja ekumenske molitvene pro – life Inicijative “40 dana za život”.
Zaštitnici ove kampanje u Hrvatskoj su Presveto Srce Isusovo i Bezgrešno Srce Marijino, a ovogodišnja tema jest: “Za dijete više”. Cilj prošlih i svih nadolazećih kampanja Inicijative 40 dana za život je donositi radosnu vijest o svetosti svakog ljudskog života od začeća, spašavati dječje živote i zalagati se za dostojanstven život majki i očeva u potrebi, svjedočiti milosrdnu ljubav Očevu majkama i očevima koji su, posredno ili neposredno, dotaknuti zlom pobačaja.
Rođenje svakog djeteta u Hrvatskoj, koja je postala siromašna životom, nije samo obiteljski, nego i događaj Crkve i naroda, jer je svako dijete Božji dar i znak nade u budućnost.
Vodeći se riječima Sv. Ivana Pavla II. „ Djeca su osmijeh neba darovan zemlji.“ cijeli tim Inicijative 40 dana za život Nova Gradiška poziva sve vjernike i ljude dobre volje da nam se pridruže i hrabro stanu ispred Opće bolnice Nova Gradiška (mjesto stare porte) u vremenu od 6:30 h do 18:30 h te kroz molitvu spase svaki život i potaknu druge na razmišljanje o vrijednostima ljudskoga života jer su sva djeca ne samo naša Hrvatska, nego i Božja nada!
U ime Inicijative 40 dana za život Nova Gradiška Filip Đurasek.

Related Post