5. MEMORIJALNI KUP GORAN TRUPINA

1920 0

NOVA GRADIŠKA, 27. svibnja 2014. – U organizaciji DVD-a i uz potporu JVP Nova Gradiška te pokroviteljstvo tvrtke „Vatropromet“ održava se ovogodišnji 5. memorijalni vatrogasni Kup Goran Trupina.

 

– Naš Goran nas je zadužio svojom dobrotom i marljivošću, jako puno je radio u DVD-u i nikada ga nećemo zaboraviti. Zato će ovaj Kup trajati kao vječno sjećanje na našeg tragično preminulog prijatelja Gorana Trupinu- istaknuo je, među ostalim Siniša Makovičić, zapovjednik JVP i predsjednik DVD-a Nova Gradiška.

Mali jubilarni Kup održan je u uređenim i pripremljenim prostorima u dvorištu Vatrogasnog doma, a otvorio ga je dožupan Davor Vlaović. Pozdravljajući okupljenih oko 200 sudionika zahvalio je na nesebičnom trudu i naporima koje su naši DVD-i uložili u obranu županije od poplava i pozvao djecu i mladež da se ugledaju na starije vatrogasce koji su uvijek spremni pomoći ljudima u potrebi.

Ovogodišnji Memorijalni Kup Goran Trupina okupio je 18 ekipa u 4 kategorije: Djeca –ženska – Dobrovoljna vatrogasna društva Nova Gradiška i Slavonski Kobaš; Djeca- muška – DVD Nova Gradiška, Bodovaljci, Slavonski Kobaš, Zakorenje, Seoce, Magić Mala, Našice, Velika Kopanica, Vrbje i Bili Brig

Na natjecanju je bila i ženska ekipa mladeži DVD-a Beravci.

U kategoriji Mladež-muška natjecali su se – DVD Beravci, Bodovaljci, Novi Vinodolski, Našice, Magić Mala.

Svečanost otvorenja 5. Memorijalnog vatrogasnog Kupa Goran Trupina počela je pozdravom Lijepoj našoj, Vatrogasnom himnom, minutom šutnje za prerano preminulog prijatelja Gorana, kao i zahvalom njegovoj obitelji, ocu Ivanu, majci Mini, bratu Jakovu i sestri Ivani.

Related Post