ABBA MONTENEGRO KONFERENCIJA

2221 0

Posebno zanimanje sudionika izazvala je premijera novog

ABBA mobilnog bankarstva za iOS (iPhone) i Android uređaje. oTmBanking je u Podgorici doživio svoju premijeru, a plod je suradnje ABBA d.o.o. Osijek i GAUSS d.o.o. Osijek

 

PODGORICA / OSIJEK – U Hotelu Best Western Premier u Podgorici 29. rujna 2016. održana je ABBA MONTENEGRO Konferencija za predstavnike financijskih institucija „Mobilnost u Financijskom sektoru budućnosti“ na kojoj su sudjelovali predstavnici 10 banaka iz Crne Gore. Nakon uvodnog dijela na kojemu je o suradnji s ABBA-om govorio izvršni direktor ZAPAD Banke AD Podgorica i član Supervisory Boarda PJSC BANK VOSTOK (Odessa, Ukrajina), gospodin Dmitriy Likhota, uslijedila je tema „Evolucija Core-banking rješenja“ u kojoj je savjetnik Uprave ABBA d.o.o. Karlo Kosina iznio zanimljiva stajališta o budućnosti ovih sustava, te najavio inovativan smjer kojim ide ABBA.

Posebno zanimanje sudionika izazvala je premijera novog ABBA mobilnog bankarstva za iOS (iPhone) i Android uređaje. oTmBanking je u Podgorici doživio svoju premijeru, a plod je suradnje ABBA d.o.o. Osijek i GAUSS d.o.o. Osijek, te će na svjetskom tržištu uskoro biti dostupan pod ABBA brendom i sa svim sigurnosnim elementima i postavkama koji su standard svjetskih rješenja za financijski sektor. Sudionici su se tako mogli na živom primjeru uvjeriti da će to biti najfunkcionalniji takav proizvod u SEE regiji koji donosi brojne inovacije u mobilno bankarstvo. Uz Karla Kosinu oTmBanking su predstavili i direktor GAUSS d.o.o. Ivan Lozančić i direktor ABBA MONTENEGRO d.o.o. Ivica Hasanec, a nakon pauze je pokazan i ABBA@NetBanking® – 24/7 Internet bankarstvo koje je također jedno od najfunkcionalnijih takve vrste u regiji. ABBA Model održavanja NovoDoba® LegislativeChangesFlat bio je posljednja tema konferencije, i također je polučio veliko zanimanje nazočnih, a o njemu je govorio koordinator strateških partnera ABBA d.o.o. Eduard Rupčić. S pitanjima i odgovorima završila je i prva ABBA konferencija u Crnoj Gori, a organizator je za sljedeće godine najavio novu, na kojoj će predstaviti brojne inovacije.

 

ABBA partner na konferenciji u Podgorici bio je GAUSS d.o.o. iz Osijeka s kojim ABBA zajedno raspolaže s više od 100 stručnjaka koji su sposobni uspješno odraditi i najkompleksnije poslove i zadatke.

Related Post