U Podvrškom 500 gledatelja !

632 0

27. lipnja 2011. – Jučer je počelo natjecanje u Ljetnoj ligi Ožujsko

Cernik 2011. Odigrane su 4 utakmice kod prvog domaćina u Podvrškom. Karakteristika na startu ovog sada već tradicionalnog natjecanja gdje sudjeluju momčadi iz svih mjesta u općini Cernik je vrlo dobra igra, uzbudljive utakmice, a iznad svega nevjerojatno velika posjeta. Prema općoj procjeni jučer je na igralištu u Podvrškom bilo čak blizu 500 gledatelja! To govori da je natjecanje, sudeći bar po prvom kolu, ispunilo očekivanja i da će tako biti i u slijedećim kolima. Kako smo već najavili, ova Ljetna liga igra se kružno, svakog tjedna u drugom mjestu među 8 sudionica, što pobuđuje zanimanje na cijelom području Općine Cernik.

U jučerašnjim utakmicama dvije su momčadi rezultatski najavile čelne pozicije, što su i ostvarile. U prvoj utakmici, pred domaćom publikom, nažalost Podvrško je visoko pobijeđeno od jednog od favorita, momčadi Cernik, sa visokih 1:4, a čiste pobjede od 3:0 ostvarili su Banićevac nad Giletincima i Opatovac nad Cerničkom Šagovinom. Najviše neizvjesnosti bilo je u utakmici između Šumetlice i Baćin Dola koja je završila neodlučno (2:2). Tako nakon 1. kola vodi Cernik (4:1), drugo i treće mjesto dijele Banićevac (3:0) i Opatovac (3:0), svi sa 3 boda, a dalje slijede na diobi 4. i 5. mjesta Baćin Dol i Šumetlica sa po jednim bodom, dok začelje čine 6. Podvrško, 7. Giletinci i 8. Šagovina, sva tri bez bodova.

U iduću nedjelju natjecanje se nastavlja 2. kolom utakmicama u Banićevcu gdje se sastaju: Banićevac – Šumetlica (17 sati), Giletinci – Šagovina (17,40), Cernik – Opatovac (18,20), te Baćin Dol – Podvrško (s početkom u 19 sati).

Related Post