Božićna čarolija 2021. u Bodovaljcima

872 0

BODOVALJCI – Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja Studio B održala je božićnu priredbu 20. prosinca 2021. godine. Aktivnost je održana u mjesnom Društvenom domu u Bodovaljcima, a financijski nas je podržala Hrvatska banka za obnovu i razovoj (HBOR).

Priredbu su pripremili najmlađe volonterke i volonteri Udruge, njih ukupno 11 različitih dobnih skupina, pod vodstvom volonterke Kristine Strinavić, a tijekom predstave uprizorili su dvije recitacije i otpjevali nekoliko božićnih pjesama. 

Ovaj je događaj okupio sve učenike PŠ Bodovaljci (njih 16), njihove roditelje, bake i djedove, te svu ostalu djecu od 0 do 7 godina (22 djece).

Božićnu priredbu otvorila je predsjednica Udruge, Nikolina Jureković, koja se zahvalila našim najmlađim volonterkama i volonterima koji su zajedno s Kristinom pripremili program priredbe, te svim roditeljima i članovima obitelji koji su se odazvali na ovaj događaj. Nakon priredbe, posjetio nas je poseban gost – Djed Božićnjak, koji je zajedno sa zaposlenicama Udruge uručio prigodne poklone svoj djeci. Kako je Udruga Studio B usmjerena promicanju jednakosti, naročito rodne ravnopravnosti, svi su pokloni bili rodno neutralni.Pri kupnji darova obratili smo pozornost na njihovu dob, tako da su darovi bili podijeljeni u nekoliko skupina. 

Nakon priredbe i darivanja održano je druženje svih okupljenih uz osvježenje.

Ovim putem želimo zahvaliti Hrvatskoj banci za obnovu i razvoj (HBOR) koja je svojom donacijom pružila podršku uljepšavanju božićnih blagdana našoj djeci! Nadamo se da ćemo i u narednim godinama biti u mogućnosti organizirati ovaj event.

Related Post

Autor - 24/09/2018 0
NOVA GRADIŠKA – U srijedu, 26. rujna 2018., početi će deseta po redu kampanja Inicijative 40 dana za život –…