Brzom reakcijom novogradiški policajci uhvatili lopova koji je ukrao torbicu s dokumentima, novcem i lijekovima

1016 0

NOVA GRADIŠKA, 9. studeni  2021. – U nedjelju, 7. studenog oko 19 sati u ugostiteljskom objektu u Novoj Gradiški, počinjeno je kazneno djelo krađe.

Izlaskom na mjesto događaja, policajci su utvrdili da je nepoznata osoba iskoristila nepažnju 26-godišnjakinje i otuđio joj torbicu s osobnim dokumentima, novcem i lijekovima. 

Ubrzo nakon zaprimljene prijave, oko 21 sat, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška priveli su 32-godišnjeg muškaraca koji je prema opisu odgovarao počinitelju opisanog kaznenog djela te su ga priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. Provedenim istraživanjem, potvrđena je sumnja kako je 32-godišnjak s područja Nove Gradiške počinio kazneno djelo krađe, te su policijski službenici oštećenoj vratili otuđene stvari.

Policajci protiv 32-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu

Related Post

NASILNICI NA ULICI I OBITELJI

Autor - 14/02/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 14. veljače 2011. – Unazad tri dana na području policijske uprave evidentirano je ukupno 18 kaznenih djela od…