DODIJELJENE OPĆINSKE STIPENDIJE

748 0

OKUČANI, 10. veljače 2015. – Načelnik Općine Okučani Aca Vidaković u nazočnosti zamjenika dr. Maria Bokulića, predsjednika općinskog vijeća Ivice Pivca i tajnika Općinskog vijeća Milorada Oršulića,

potpisao je ugovore o dodjeli studentskih stipendija za osam studenata s područja općine Okučani.

Općina Okučani je za akademsku 2014/15. godinu raspisala natječaj 17. prosinca 2014. godine za dodjelu 8 stipendija po 600 kn na koji se javilo 10 studenata. Nakon što je Povjerenstvo za dodjelu stipendija napravilo listu prioriteta, koju je općinski načelnik prihvatio, donesena je Odluka o dodjeli stipendija na temelju koje su potpisani ugovori.

Stipendije su dobili: Ivana Jelinić, Jovana Ravlić i Josipa Jurakić studentice na Filozofskom fakultetu, Matea Tadić na Katoličkom bogoslovnom fakultetu, Ivana Roždijevac student graditeljstva, Ana Čabraja na studiju matematike, Ljubomir Jularić student na Višoj upravnoj školi, i Sanda Jurilj nas Ekonomskom fakultetu. Nazočni studenti su obećali da će ovo povjerenje općine Okučani opravdati svojim marljivim učenjem.

Napomenimo kako općina Okučani iz svog proračuna sufinancira prijevoz preko stotinu srednjoškolskih učenika, a za socijalno ugROžene plaća topli obrok u školskoj kuhinji Osnovne škole u Okučanima.

Related Post