DOČEK NOVE 2015. NA OTVORENOM (photo)

676 0

NOVA GRADIŠKA, 1. siječnja 2015. – Dočekom na otvorenom, točnije na popularnoj šahovnici, Novogradiščani su dočekali Novu 2015 godinu. Usprkos smrzavici koja je obilježila drugu polovicu prosinca i temperaturama koje su

bile duboko ispod nule, posebice u silvestarskoj noći, Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica grada Nove Gradiške u suradnji s Brodsko-posavskom županijom priuštili su doček za sve građane. Mnogi koji nisu ili si nisu mogli priuštiti doček po mnogim novogradiškim ugostiteljskim objektima, a Novu godinu su htjeli dočekati u svome gradu, ovo je bila sjajna prilika.

 

Uz dobru svirku bandova „Vagabundo“ i „Stakleni hotel“, raskošan vatromet i besplatno toplo vino Novu godinu svim prisutnim zaželio je gradonačelnik Željko Bigović započevši stihovima svima nam poznate pjesme i izvođača za sve generacije – Dobra Vam noć prijatelji, dobra Vam noć, dobro nam došli.., uz čestitku da nam Nova godina svima bude bolja, te da u istoj svi budemo pobjednici nadvladajući zajedno sve negativno, da nam se ostvare sve pozitivne želje i da tako svi zajedno doprinesemo društvu. Čestitkama se pridružila i direktorica TZGNG Dinka Matijević.

Uz lijepe čestitke koje su uputili građanima oboje su zapjevali uz Vagabundo band dok su im se prisutni građani pridružili, te naposlijetku zaplesali kukunješće i drmeš.

Atmosferu sa dočeka moći ćete uskoro pogledati i u video verziji.

Related Post