Dva prekida u dvije lige

1057 0

4. listopad 2011. – U 7. kolu Druge županijske nogometne lige,

skupina zapad, opet su Rešetarčani iznenadili, ovaj put na gostovanju odigravši bez pogodaka i pobjednika u Brđanima (0:0), kao i Polet sa Slogom kao gost (1:1). To su bila i dva jedina neodlučna rezultata. Najviše golova, međutim, palo je u Starom Petrovom Selu (8) gdje je domaća Slavija dala čak 5 golova Okučancima (5:3). Omladinca u Vrbovi je iznenadio Dinamo pobijedivši iako je bio gost (2:0), a slično, ali sa većom razlikom načinili su Davorci protiv Slavonca (3:0), kao i Krečar na gostovanju u Gornjim Bogićevcima pobijedivši sa velikih 3:0 domaću Slobodu, što je i najveće iznenađenje kola. Pored tih, u velikom broju iznenađujućih rezultata, najveće je iznenađenje bio neočekivani prekid utakmice u Orubici. Ne želimo ulaziti u detalje, iako imamo nekoliko različitih informacija, jer se postupak vodi, pa ćemo se zadržati na konstataciji dobivenu iz Nogometnog središta da je „utakmica prekinuta izazvana od strane domaćih nogometaša“. Ishod se može nazrijeti, iako ne želimo prejudicirati, jer se prekidi, bez obzira na razloge i okolnosti ne tretiraju, pa obično vinovnici gube utakmice s 0:3 par forfe (bb). No, dok se ne riješi slučaj utakmica Soko – Slavonija nije uračunata u današnju tablicu. Iako ima utakmicu manje Slavonija je i dalje najefikasnija momčad lige (20), a najmanje je postigao posljednje plasirani Slavonac (4). Zanimljivo, lani najefikasnija momčad Posavac do 7. kola je sastav koji je primio najmanje golova (7). Najviše bodova skupila je Budućnost (18), slijedi je Krečar s 3 boda manje (15), pa dalje Slavonija i Sloboda s 13, Posavac i Dinamo 12, Psunj Sokol 11, Omladinac i Sloga 10, Slavija 9, Polet 8, Mladost 5, Soko 4 i Slavonac bez bodova. Evo svih rezultata 7. kola: Mladost – Budućnost 0:0, Sloga – Polet 1:1, Omladinac – Dinamo 0:2, Slavonac – Posavac 0:3, Slavija – Psunj Sokol 5:3, Soko – Slavonija prekid, Sloboda – Krečar 0:3.

I U 3.ŽNL PREKID

U 3. županijskoj nogometnoj ligi, poput natjecanja u 2. ŽNL, došlo je do jednog prekida i to u utakmici Trenk – Orljava kada su gosti u 82. minuti napustili teren kada je sudac dosudio kazneni udarac, a oni nezadovoljni odlukom su napustili igralište. Naravno, da neće proći nekažnjeno, a utakmica će biti najvjerojatnije registrirana u korist Trenka. U ostalim rezultatima: Graničar – Croatia 1:1, Saba Mačkovac.

Sava Stara Gradiška 6:1, te Dragalić – Vrbje 3:2. Redoslijed: Trenk (uz utakmicu manje) i Dragalić 13 bodova, Vrbje i Croatia 9, Sava (M) 7, Orljava i Graničar 5, Sava (SG) 3 boda.

Related Post