EURI I KUNE: U Rešetarima provalio u obiteljsku kuću i pokrao vlasnika

1461 0

Foto Ilustracija

NOVA GRADIŠKA, 24. studeni 2020. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška tijekom vikenda, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom i 46-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo krađe i kazneno djelo teške krađe.

Kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom, policajci su utvrdili, da je 16. studenoga, oko 7.30 sati, provalio u obiteljsku kuću u Rešetarima, ušao u unutrašnjost kuće, te iz jedne prostorije otuđio novac (eure i kune), oštetivši vlasnika za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policijski službenici sumnjiče 46-godišnjaka da je 20. studenoga, od 18 do 19 sati, u Novoj Gradiški iz unutrašnjosti ugostiteljskog objekta, otuđio mobitel uz koji se nalazila osobna iskaznica vlasnika i nekoliko desetaka eura i kuna. Policijski službenici su kod osumnjičenog 46-godišnjaka pronašli i oduzeli mobitel, koji su vratili oštećenom.

Protiv 46-godišnjaka i 30-godišnjaka slijede posebna izvješća kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slav. Brodu – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Related Post