PSI NISU KRIVI: Zbog nesuglasica oko šetanja pasa posvađale se i potukle

1241 0

Foto ilustracija

SLAVONSKI BROD, 24. studeni 2020. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, tijekom vikenda, intervenirali su tri puta zbog narušavanja javnog reda i mira, i to, dva puta na području Slavonskog Broda, te jedan puta na području općine Vrpolje.

U Slavonskom Brodu, 20. studenoga, u 21.15 sati, javni red i mir su narušavale 42-godišnjakinja i 61-godišnjakinja, koje su se zbog nesuglasica oko šetanja pasa, posvađale i fizički sukobile. Na ženama nisu bile vidljive ozljede, no upućene su na ukazivanje liječničke pomoći. Policijski službenici protiv obje podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, a protiv 42-godišnjakinje i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu (ne prijavljivanje prebivališta u propisanom roku).

Dana 20. studenoga, u 14.15 sati, u Slavonskom Brodu, na Trgu hrvatskog proljeća, zbog ranijih nesuglasica, javni red i mir narušavali su 40-godišnjak i 33-godišnjak. Nakon svađe, došlo je i do tučnjave, kojom prilikom su međusobno razmijenili rukama nekoliko udaraca po tijelu. Na dvojici sukobljenih nije bilo vidljivih ozljeda, a liječničku pomoć su obojica odbili. Policajci su od 33-godišnjaka oduzeli metalni bokser. Protiv obojice slijede optužni prijedlozi Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbor prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Protiv 40-godišnjaka također slijedi prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o prebivalištu (neprijavljivanje prebivališta u zakonom propisanom roku), a protiv 33-godišnjaka prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Na području Općine Vrpolje, dana 22. studenoga, u 21.30 sati, u ugostiteljskom objektu, javni red i mir su narušavali 42-godišnjak i 29-godišnjak (zbog rasprave o novom radnom vremenu). Potom su izašli izvan ugostiteljskog objekta gdje su nastavili sa svađom, te su došli i u fizički sukob. Zbog ozljede u vidu hematoma, 42-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, te su istome uručeni potrebiti podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe. Policijski službenici protiv obojice podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post

Napokon semafori kod Fine

Autor - 20/06/2019 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 20. lipnja 2019. – Treba još malo strpljenja za vozače i pješake pa će promet…