Grade se parkirališta u Relkovićevoj ulici

2590 0

NOVA GRADIŠKA, 8. veljače 2018. – Promet u Relkovićevoj ulici i parkiranje u nekoliko navrata je bila tema aktualnog sata na sjednici Gradskog vijeća. Vijećnici su tražili da se riješi problem parkiranja na potezu od Doma zdravlja do Policijske postaje i ukazali na automobile svakodnevno parkirane na istočnom dijelu kolnika

Kako bi se problem riješio gradonačelnik Vinko Grgić je najavio izgradnju parkirališta, koja upravo grade djelatnici tvrtke Doln, a financira Grad iz proračuna.

Od početka izgradnje kružnog toka kod Kauflanda Relkovićeva ulica je postala najprometnije ulica u gradu jer vozači koriste prolaz kroz naselje Urije kako bi skratili put prema istoku. Česta su stoga zagušenja na križanju kod FINE, pogotovo na izlazu iz Relkovićeve ulice.

Kada se završe radovi na kružnom toku kod Kauflada prometno će se rasteretiti Relkovićeva ulica, ali će ostati problem, na koji su vijećnici također upozoravali, a to su automobili koje vozači nakratko parkiraju ispred pekarnice, a koji guše promet.

Ako vrijeme posluži izvođače radova parkirališta bi trebala biti izgrađena do sredine ožujka.

Related Post

Prosvjed Opačka

Autor - 03/01/2012 0
Mi tek konstatiramo, Tomislav Opačak – pravna Država 2:0. Zbog ugrožavanja temeljnih ljudskih prava obitelji Duspara, a ne zbog prosvjeda…