GRADSKA ODLIČJA – PREDLOŽITE KANDIDATE

886 0

NOVA GRADIŠKA, 29. listopada 2010. – U povodu Dana grada i ove će se godine dodijeliti gradska odličja zaslužnim pojedincima, udrugama, institucijama i ostalima koji su u gospodarskom i javnom životu doprinijeli razvoju grada i promicali njegove vrijednosti.

 

Gradonačelnik Grada Nove Gradiške Josip Vuković uputio je poziv građanima Nove Gradiške, fizičkim i pravnim osobama, ustanovama, političkim strankama i udrugama građana na podnošenje prijedloga za dodjelu gradskih javnih priznanja – Nagrada grada, Grb grada i Medalja grada, koje će se dodijeliti na svečanoj sjednici Gradskog vijeća 8. prosinca na Dana grada Nove Gradiške.

 

Predložite kandidate.

 

Prošle godine Nagradu grada dobio je prof. Josip Krmpotić, Grb grada Tomislav Kvočić, Poljoprivredno prehrambeni kompleks Nova Gradiška i Industrijsko obrtnička škola Nova Gradiška, a Medalju grada Ivica Grgić, Udruga vinogradara «Slavča» i Borislav Vidošić.

  

Related Post

ADVENT U NAŠEM GRADU

Autor - 20/12/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 20. prosinac 2014. – Sigurno niste požalili ako ste došli, a nećete ni požaliti ako danas do 21…

PRVO ČITANJE PRORAČUNA

Autor - 04/12/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 4. prosinca 2013. – Prema prijedlogu gradskog proračuna, koji je jučer bio na prvom čitanju pred gradskim vijećnicima,…