HRVOJE KEKEZ ODLAZI IZ DRVNE INDUSTRIJE NOVA GRADIŠKA

814 0

NOVA GRADIŠKA, 25. kolovoza 2011. – Nakon što mu je istekao ugovor o radu Hrvoje Kekez više ne namjerava biti direktor Drvne industrije Nova Gradiška. od 1. rujna vjerojatno odlazi na novi posao, koji kako kaže, nije u drvnoj branši. Odlazak Hrvoja Kekeza je iznenađenje budući je prilikom osnivanja Drvne industrije Nova Gradiška i izborom

za njenog prvog direktora najavljen kao mlad i perspektivan kadar koji će revitalizirati propalu novogradišku drvnu industriju. 

Podsjetimo. DING ima za njemačko tržište ugovorenu proizvodnju od 90 šlepera podnih obloga, tzv. seljačkih podova vrijednih 2.150.000 eura. U tijeku je i realizacija kredita Zagrebačke banke po Programu kreditiranja razvoja gospodarstva Grada Nove Gradiške u iznosu od 2,15 milijuna eura, za koji je Grad jamac. Utrošit će se za strojeve i opremanje pilane, doradne pilane, tvornice drvenih podova i tvornice masivnih lijepljenih ploča.

Za upražnjeno mjesto direktora raspisat će se natječaj. Budući da je politika osnovala DING i dovela Kekeza za direktora tako će politika vjerojatno odlučiti tko će biti čovjek koji će zajedno s gradonačelnikom Josipom Vukovićem nastaviti spašavati novogradišku drvnu industriju.

Hrvoje Kekez na Gradskom vijeću /foto: D. Ivanković/

Related Post