HSP DR. ANTE STARČEVIĆ NOVA GRADIŠKA

1047 0

NOVA GRADIŠKA, 8. studeni 2014. – Izvršni odbor HSP-a dr. Ante Starčević Podružnice Nova Gradiška očitovao se na istupanje Ruže Tomašić iz stranke i stanje u stranci i izdao priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

 

Izvršni odbor HSP dr. Ante Starčević Podružnice Nova Gradiška, održao je danas 07.11.2014. svoju 3. sjednicu. Poslije današnje sjednice članstvo HSP dr. Ante Starčević nastavlja započeti posao i redovne aktivnosti. Pokazali su veliko jedinstvo u sadašnjoj situaciji, u kojoj vide i otvoreni prostor kao mogućnost za stvaranje novih kadrova koji na sebe mogu preuzeti odgovornost za vođenje Hrvatske države na svim razinama. Izazov koji je stavljen pred članove i simpatizere HSP dr. Ante Starčević, motivirao nas je da još jače i kvalitetnije radimo. Na održanoj sjednici donijeli su sljedeće zaključke:

 

1. Članovi Izvršnog odbora podružnice Nova Gradiška, ne dovode u pitanje opstanak stranke, provodeći i dalje temeljna načela i nauk Oca domovine dr. Ante Starčevića s posebnim naglaskom na aktivnosti koje će dovesti do ujedinjenja svih političkih stranaka i opcija pravaškog predznaka, kao i osoba pravaškog svjetonazora, a čiji je cilj bio istaknut kao temelj kod samog osnivanja HSP-AS.

 

2.Članovi HSP dr. Ante Starčević ne smatraju da će se nešto bitno promijeniti u odnosu s članovima domoljubne koalicije, predvođene HDZom, sve dok se poštuje sporazum. I u tom smjeru nastavljaju dalje sa svojim stranačkim aktivnostima, zacrtanim programima i zajedničkim političkim radom i djelovanjem. Pružit će maksimalni doprinos domoljubnoj koaliciji, kako na lokalnoj, gradskoj i Županijskoj, tako i na državnoj razini. Konačni cilj je pobjeda Kolinde Grabar Kitarović na predstojećim predsjedničkim izborima, nakon čega i pobjeda na parlamentarnim izborima, kada slijedi smjena nesposobne aktualne antihrvatske vlasti!

 

Ovim zaključcima šalje se poruka svim iskrenim pravašima unutar i izvan HSP AS za pronalaženje smisla i motiva daljnje borbe za opstojnost pravaštva kao jedinog jamca opstanka Hrvatske države.

 

Dario Marenić

predsjednik gradske podružnice HSP AS Nova Gradiška

 

U Novoj Gradiški, 07.11. 2014. godine

Related Post

IZ STOŽERA GO SDP-a

Autor - 03/06/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 3. svibnja 2013. – Nakon rezultata tijesne borbe sa HDZ-om za pobjedu u drugom krugu za gradonačelnika i…

SDP POBJEDNIK

Autor - 21/03/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 20. ožujak 2016. – Prema neslužbenim rezultatima SDP je pobjednik danas održanih prijevremenih izbora. Lista SDP-a i Hrvatskih…

HRVATSKI LABURISTI

Autor - 23/11/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 23. studeni 2012. – Hrvatski laburisti odlučili su akcijom među građanima pokazati što misle o novom prijedlogu Zakona…