“Ja volim vrtić”

763 0

NOVA GRADIŠKA, 13. siječanj 2012 Dječji vrtić Nova Gradiška sudionik je Pampersovog humanitarnog dobrovoljnog projekta „Ja volim vrtić“. Svojim glasom možete doprinijeti da vrtić „Radost“dobije donaciju u iznosu od 40.000 kuna.

 

Rvnateljica Zdenka Zčević obrazlaže sudjelovanje u ovom projektu potrebom za opremanje dnevnog boravka u dječjem vrtiću „Radost“ u ulici Alojzija Stepinca. Zgrada ovog vrtića izgrađena je 1968. godine, a u Domovinskom ratu 1991. godine oštećena je za vrijeme topničkih napada na Novu Gradišku. Da bi vrtić nastavio s radom bilo je nužno krajem 1992. godine sanirati štete. Stare električne instalacije bile su uzrokom požara 2009. godine pa je opet bilo nužno sanirati štete i stvoriti najnužnije uvjete za odvijanje odgojno obrazovnog rada. Donacija bi dobro došla za opremanje jedne sobe dnevnog boravka.

 

U humanitarnom projektu “Ja volim vrtić” mogu sudjelovati svi dječji vrtići u Hrvatskoj kojima su osnivači jedinice lokalne samouprave koji se prijave za osvajanje potpore. Vrtići mogu povećati prepoznatljivost i broj dobivenih glasova na način da kod prijave prilože fotografije te daju što detaljnije prijedloge korištenja sredstava. Time se povećava mogućnost da šira populacija glasa za pojedini vrtić, jer glasači dobivaju uvid u činjenično stanje i lakše ocjenjuju koji vrtić u Hrvatskoj uistinu treba pomoć. Naime, za vrtiće ne glasaju samo roditelji djece u tom vrtiću, već i svi ostali.

 

Broj glasova se može povećati i obavještavanjem roditelja putem plakata s informacijama o humanitarnom projektu koji se mogu postaviti u vrtiću. Novagra.hr priključila se akciji prikupljanja glasova za Dječji vrtić Nova Gradiška.

 

Evo – LINKA – na kojem se može glasati za Dječji vrtić “Nova Gradiška”:

 

Online glasanje odvijat će se putem registracije (potvrda na e-mail). Pritom svaki pojedinac može glasati jednom dnevno.

Za vrtić „Radost“ možete glasati i putem SMS poruke sljedećeg sadržaja: Radost Nova Gradiška, ime i prezime i slanjem na broj 61005 (0,84 kn sa PDV-om).

Dodajmo da u razdoblju od 1. siječnja do 29. veljače 1912. godine pri kupnji pelena Pampers u prodavaonicama dm-a donirate 4 kune za pomoć dječjim vrtićima u Hrvatskoj.

 

Related Post

Napokon semafori kod Fine

Autor - 01/08/2019 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 1. kolovoza 2019. – Treba još malo strpljenja za vozače i pješake pa će promet…

U NOVOJ GRADIŠKI

Autor - 31/08/2016 0
NOVA GRADIŠKA – U prepunoj dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradiški 30. kolovoza više od tisuću poklonika naše…