POLICIJSKO IZVJEŠĆE – PAS NA ULICI UGRIZAO ŽENU

907 0

17. siječanj 2012. Jučer oko 13 sati policijski službenici

Policijske postaje Vrpolje su obavljajući radne zadaće potvrdili sumnju u kazneno djelo krivotvorenje isprava. Prilikom nadzora prometa utvrdili su da se na teretnom vozilu Ford nalaze ne pripadajuće registracijske pločice, koje je 57-godišnjak postavio prije nekoliko dana. U suradnji sa državnim odvjetništvom policija protiv njega dostavlja kaznenu prijavu.

 

 

Držanje pasa bez nadzora

 

U Slavonskom brodu, jučer oko 16 sati u naselju A. Hebranga, pas bez nadzora nepoznatog vlasnika je napao i ugrizao 48-godišnju ženu za šaku. Liječnička pomoć joj je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu, nakon čega je puštena kući. Policija nastavlja rad u cilju pronalaska vlasnika psa i podnošenja odgovarajućih pismena.

 

Neispravna utičnica izazvala požar

 

Oko 13.30 sati, jučer se u Gornjim Andrijevcima unutar obiteljske kuće dogodio požar u kojem osim materijalne štete nije bilo ozlijeđenih osoba. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kratkog spoja na utičnici u jednoj od soba. Vatra se potom proširila u unutrašnjosti sobe i hodnika, kojom prilikom je izgorjelo pokućstvo. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sibinj. Slijedi izvješće općinskom državnom odvjetništvu.

 

Pješaci u prometnim prekršajima

 

Prometni policajci su jučer od 9 do 14 sati na svom postajnom području proveli preventivnu akciju pod nazivom „Pješaci“. U okviru provođenja akcije ukupno je evidentirano 12 preventivnih i represivnih mjera i radnji, od toga su 10 prekršaja počinili pješaci, te je utvrđeno dva prekršaja ne ustupanja prednosti pješacima. Pritom je izdano 11 pisanih upozorenja pješacima i vozačima i jedan obavezni prekršajni nalog. Cilj akcije je smanjenje broja prometnih nesreća i stradavanja pješaka u prometu, te podizanje prometne kulture na veću razinu.

Related Post