KAŽU DA BOG POMAŽE PIJANCIMA, ALI NE UVIJEK

1534 0

NOVA GRADIŠKA, 10. kolovoza 2018. – Da Bog čuva pijance može potvrditi 22-godišnjak koji je sa 2.15 promila alkohola u organizmu automobilom udario u zaštitnu ogradu betonskog mosta, a potom sletio u kanal i ostao neozlijeđen. Bog ga je možda zaštitio od ozljeda ali sigurno neće od zakonskih posljedica koje su predviđene u njegovom slučaju.

Kako izvještava Policija brodsko-posavska, na Županijskoj cesti, između Štivice i Davora, 9. kolovoza, oko 3 sata, dogodila se prometna nesreća, koju je uzrokovao alkoholizirani vozač, koji pritom nije ozlijeđen.

Policijskim očevidom je utvrđeno, da je 22-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, zbog ne držanja strane kretanja, udario u zaštitnu ogradu betonskog mosta, a potom sletio u kanal.

Alkotestom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola od 2.15 promila.
Nakon liječničke pomoći, utvrđeno je, da vozač nije ozlijeđen te je zadržan u policiji na otriježnjenju.

Protiv 22-godišnjaka policija podnosi prekršajnu prijavu Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policija podsjeća sudionike u prometu da se tragedije ne događaju uvijek drugima!
Obvezno se pridržavajte prometnih pravila, te se suzdržite od vožnje ukoliko ste prethodno konzumirali alkohol. U slučajevima nužnog prijevoza, neka vas tada voze trijezne osobe ili za to nadležne službe.
Razmislite, tragedije se ne događaju uvijek drugima, mogu se dogoditi upravo vama!

Related Post