LJETO U KNJIŽNICI

690 0

NOVA GRADIŠKA, 21. lipanj 2013. – Dvanaesto po redu LJETO U KNJIŽNICI i tradicionalno ljetno druženje novogradiških mališana započelo je u srijedu 19. lipnja. Kroz 12 kreativnih susreta i radionica družit će se zajedno predškolci,

osnovnoškolci, knjižničari, roditelji, voditelji radionica (veliki kreativci i entuzijasti).

Na svečanom otvorenju srijedu u kreativnoj radionici „ Jedan dan na divljem zapadu“ s djecom su se družile i radionicu vodile Tanja SLIŠURIĆ i Mirjana PRANJIĆ.

Jučer je radionicu Western plesa održala Plesna sekcija BIJELI VUK s voditeljicom Dušom OPAČIĆ,a suvoditeljica je bila Mirjana PRANJIĆ.

 

Danas su održane dvije radionice.

Na likovnoj radionici pod nazivom „Divovi, zmajevi, čudovišta i svemirci“ djeca su se služila tehnikama tiska sa pastelima i trganja papira. Voditelji su bili Jasminka KLIKIĆ i Branko KOLIĆ, a suorganizator Dječji vrtić Nova Gradiška. Radionica je bila namijenjena mlađoj djeci od 5-10 godina.

Kristina ABRAMOVIĆ bila je voditeljica, a Biljana DAKIĆ suvoditeljica Šarenog ljeta – kreativne radionice decoupage tehnika namijenjene djeci od 10-15 godina.

 

Podsjetimo da radionice počinju u 9,30 sati.

-Sudjelovati mogu naši dosadašnji ČLANOVI Dječjeg odjela te oni koji će to postati ovoga ljeta kako bi se što ljepše i kreativnije družili u našoj Knjižnici te mogli koristiti i brojne druge knjižnične usluge kroz cijelu godinu od dana učlanjenja. Za sudjelovanje djece predškolskoga uzrasta u radionicama potrebno je odobrenje roditelja ili skrbnika uz organizirani dolazak i odlazak – podsjeća ravnateljica Biljana Dakić.

Related Post

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 04/08/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 4. kolovoz 2012. – Gradska knjižnica Nova Gradiška i ovoga ljeta je najmlađim Novogradiščanima, ali i djeci iz…