Lorena Savi zlatna !

825 0

U Gradskoj sportskoj dvorani Hrvatskog sokola u organizaciji

Karate kluba Đakovo, održan je šesti po redu međunarodni karate turnir ZLATNI DUKAT SLAVONIJE 2011. Na turniru je nastupilo više od 400 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Mađarske. Na turniru su nastupili i karataši Karate kluba Nova Gradiška s pet natjecatelja gdje su postigli zapažene rezultate sa osvojene dvije medalje. Uspjeh je tim značajniji jer je to bilo međunarodno, ali i izborno natjecanje gdje su najbolje kadetkinje i kadeti, juniorke i juniori vadili vize za nastup u hrvatskom dresu na Europskom prvenstvu 2012. u Bakuu ( Azerbejdžan). Kao i svake godine do sada, najuspješnijim natjecateljima bili su dodijeljeni zlatni dukati od 24 karatnog zlata.

Za Novu Gradišku u kategoriji učenika medalje su osvojili: Lorena Savi koja je bila najuspješnija i osvojila je 1. mjesto, zlato u konkurenciji natjecateljica do 32 kg, a bronca je pripala Bruni Masnica za osvojeno 3. mjesto u kategoriji karataša do 42 kg.

Za mlađe kadete nastupio je Ilija Katinić (- 57kg) koji je u repasažnom meču izgubio boreći se za broncu. Za kadetkinje u kategoriji +54kg nastupili su Sandra Stilinović i Monika Vondra. Monika Vondra u repasažnom meču izgubila je u borbi za treće mjesto. Za juniorke je prvi puta nastupila Sandra Stilinović (+59 kg), gdje je također u repasažnom meču izgubila za broncu.

 

Sve u svemu, bio je to još jedan od niza uspješnih nastupa Karate kluba Nova Gradiška i njihove trenerice Romane Greiner.

Related Post

Poraz Slavonke

Autor - 25/09/2011 0
25. rujan 2011. – Sinoć je Slavonka startala u 1. kolu 3. HRL, Istok, i