LUDA VOŽNJA – Audijem kroz Vrbove vozio 114 km/h

1114 0

21. rujan 2011. – Na području Policijske uprave Brodsko-posavske

tijekom protekla 24 sata evidentirano je ukupno četiri kaznena djela od kojih su svih četiri kaznena djela iz općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta najbrojnija su imovinska kaznena djela kojih je bilo dva i to dva kaznena djela krađe.

 

Što se tiče stanja sigurnosti u oblasti cestovnog prometa, na prometnicama Policijske uprave Brodsko-posavske tijekom protekla 24 sata dogodilo se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom.

 

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave brodsko-posavske evidentirana su dva prekršaja i to jedan prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i jedan prekršaj iz Zakon o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

Policija je jučer oko 11 sati u mjestu Vrbova prilikom nadzora prometa i mjerenjem brzine kretanja vozila za osobni automobil marke „Audi“, novogradiških registracija izmjerila brzinu od 114 km/h na mjesto gdje je brzina ograničena na 50 km/h. Vozilom je upravljao 37-godišnji muškarac s područja općine Nova Kapela kojeg je policija uhitila i uz optužni prijedlog dovela u Prekršajni sud u Novoj Gradiški. Provedenim prekršajnim postupkom vozač je kažnjen novčanom kaznom od 2.400 kuna, te mu je izrečena zaštitna mjera „Zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od dva mjeseca.

 

Jučer oko 10 sati na autocesti Bregana-Lipovac kod petlje Okučani policija je kod 31-godišnjeg vozača teretnog automobila marke „Mercedes“, sisačkih registracija pronašla 1,5 gama zelene suhe biljne tvari nalik na opojnu drogu „marihuana“. Preliminarnim vještačenjem biljne tvari dobivena je pozitivna reakcija na opojnu drogu „marihuana“. Protiv vozača slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Related Post

Poraz Slavonke

Autor - 25/09/2011 0
25. rujan 2011. – Sinoć je Slavonka startala u 1. kolu 3. HRL, Istok, i