U subotu humanitarna ulična utrka u Novoj Gradiški

533 0

30. rujan 2011. – U subotu 1. listopada s početkom u 11 sati,

kao i svake godine, u organizaciji Društva Naša djeca održat će se tradicionalna, ovaj put 13. humanitarna ulična utrka, gdje će nastupiti nekoliko stotina trkača od najmanje dobi, polaznika dječjih vrtića do učenika osnovnih i srednjih škola i građana.

Kao i svake godine utrka je namijenjena za prikupljanje novčanih sredstava u cilju pomoći bolesnom djetetu. Ove godine će prikupljeni novac od sudionika utrke i građana, kao i od dobrovoljnih priloga biti darovan oboljenom dječaku iz Cernike Šagovine, šesnaestgodišnjem Andreju Matoševiću za njegovo liječenje. Utrku organizira Društvo Naša djeca Nove Gradiške, a tehničku provedbu preuzeli su, kao i uvijek do sada, profesori i nastavnici tjelesno-zdravstvene kulture pod vodstvom prof. Mladena Šopa. Najuspješnija 3 trkača u svakoj dobnoj kategoriji bit će javno nagrađena na ljetnoj pozornici na Trgu kralja Tomislava, gdje će biti i zbor svih natjecanja.

Iz Društva Naša djeca poručuju: Ljubazno vas molimo, odazovite se našem pozivu i pridonesite izgrađivanju solidarnosti i zajedništva kako djece tako i odraslih u našem gradu.

Related Post