MATURANTI GENERACIJE 2012/2013.

810 0

Dvorana Doma kulture u petak 14. lipnja 2013. bila je premala da primi brojne učenike i profesore novogradiške Gimnazije, brojne roditelje i prijatelje koji su došli na svečani ispraćaj još jedne generacije maturanata.

 

Sve njih na početku svečanosti toplim riječima pozdravila je ravnateljica Gimnazije prof. Nada Peleh Serenčeš: „ Ovaj dan za sve Vas, Vaše roditelje i nas profesore prepun je ponosa, emocija, sreće, tuge, ali i nostalgije…. rekla je prof. Peleh, ispraćajući maturante generacije 2012/2013. u novo putovanje, u novi život, u sve novo što ih čeka u narednom razdoblju. A na tom putu poželjela im je puno, puno sreće , puno novih znanja i uspješnih trenutaka.

 

Ponos, emocije, sreću, nostalgiju imale su i njihove razrednice profesorice Radmila Gašparović, Ljerka Udovičić, Ilijana Ban i Manda Vincetić koje su s puno emocija „odradile svoj zadnji ples“ s maturantima.

Među brojnim posjetiteljima na Završnoj svečanosti bili su brojni prijatelji i suradnici Gimnazije, dožupan, Županiju je predstavljao dožupan dipl.ing. Davor Vlaović, a ispred Grada Nova Gradiška potporu maturantima i njihovim profesorima dali su zamjenici gradonačelnika , mr.Ljiljana Lukačević i dipl.ing. Dario Ban.

 

Među brojnim posjetiteljima bili su i predstavnici dugogodišnjih kumova Gimnazije, Hrvatskih šuma i tvrtke Potomak, zatim predsjednik Vijeća roditelja gosp. Josip Senić, naš župnik vlč. Perica Matanović i brojni prijatelji Gimnazije Nova Gradiška.

 

U kulturno zabavnom dijelu sudjelovao je gimnazijski zbor pod ravnanjem prof. Sanje Stičinski, a impresivan nastup podarile su nazočnima gimnazijalke Matea i Martina Škvorčević. Svečanost je završila zajedničkim fotografiranjem i obećanjem za prvi zajednički susret na 5-godišnjici mature.

 

kvpoumar

Related Post

FORUM ZA SLOBODU ODGOJA

Autor - 07/09/2015 0
Hoće li i dalje obrazovanje naše djece, budućnosti ove zemlje, biti marginalna tema ili ćemo konačno shvatiti kako nema gospodarskog…