Mia Pojatina, miss Universe Hrvatske doputovala u Tajland

2739 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 8. prosinca 2018. – Mia Pojatina, miss Universe Hrvatske doputovala je u Tajland. U Bangkoku će se, naime, 17. prosinca održati svjetski izbor Miss Universe 2018.. Mlada Novogradiščanka će u konkurenciji sa još 19 najljepših djevojaka iz cijelog svijeta sudjelovati u izboru za ovogodišnju pobjednicu.

Očekujemo da će se, najprije plasirati među 16 najljepših u glamuroznom finalu. Dodajmo da će, nakon preliminarnog natjecanja koje uključuje natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama, te razgovor sa članovima žirija, Mija ostati u konkurenciji sa po četiri odabrane predstavnice iz Europe, Afrike-Azije i Američkog kontinenta, te sa još četiri najuspješnije neovisno odakle dolaze.

U finalu će nastupati trostruki dobitnik nagrade Grammy, NE-YO , a nazočna će biti i aktualna Miss Universe, 22-godišnja Demi-Leigh Nel-Peters iz Južnoafričke Republike, koja će predati krunu Miss Universe, nadamo se našoj misici.

Iako Mia ima brojne obveze na Tajlandu, na njezinom Instagramu možemo vidjeti da ima vremena i za odmoriti se i uživati na tajlandskim plažama.

Related Post

ALPE – ADRIA

Autor - 25/03/2013 0
SLAVONSKI BROD, 25. ožujka 2013. – Čak 85 natjecatelja iz 4 zemlje: Hrvatske, Austrije, Italije i Slovenije natjecalo se u…