NAGRADIO GA HAK: Još jedno priznanje za Matu Šimunovića

2331 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 19. lipnja 2019. – Na državnom natjecanju Siguirno u prometu, održanom u Zadru, Mato Šimunović, nastavnik tehničke kulture i informatike u Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačić“ Staro Petrovo Selo dobio je još jedno hvalevrijedno priznanje za dugogodišnje aktivnosti s djecom i doprinos u sigurnosti u prometu.
Dobio je POSEBNU ZAHVALU zaslužio je za svoj rad u proteklih 25 godina. Kao mentor u Osnovnoj školi „Ivan Goran Kovačlić“ Staro Petrovo Selo primio je posebno priznanje HAK-a za dugogodišnji uspješan rad s djecom.
Tijekom 25 godina provedbe natjecanja Sigurno u prometu , čak 25 učenika kojima je bio mentor predstavljalo je tim Hrvatskog autokluba i Republike Hrvatske na europskim natjecanjima.
U emotivnoj zahvali na priznanju Mato Šimunović se zahvalio HAK-u na brizi za djecu te istaknuo da su za uspjehe njegovih učenika ipak najzaslužnija sama djeca na koju je izuzetno ponosan.
Podsjetimo. Za svoj pedagoški rad i doprinos sigurnom ponašanje djece u prometu Mato Šimunović je proglašen i učiteljem godine u Hrvatskoj, a nagrađen je i državnom nagradom „Ivan Filipović“ na području osnovnog školstva. Odgojio je i animirao brojne generacije petrovoselskih osnovaca koji posljednjih godina dominiraju i u Prometnoj učilici, državnom natjecanju osnovnoškolaca u poznavanju prometnih propisa. Neumorno još uvijek nastavlja svoju „misiju“ s ciljem podizanja razine prometne kulture već u najranijoj dobi počevši kontinuiranim obrazovanjem djece sadržajima primjerenim njihovom uzrastu.

Related Post

PUTOVIMA DRINSKIH MUČENICA

Autor - 04/10/2022 0
Udruga „Blažena Jula Ivanišević“ iz Godinjaka i vjernici župe Staro Petrovo Selo su, u povodu jedanaeste obljetnice proglašenja blaženim Drinskih…