NANBUDO KLUB SLAVONIJA OKUČANI

1624 0

OKUČANI, 5. studenog 2013. – Na natjecanju koje se održalo u subotu 19.10.2013. u Zagrebu, članovi Nanbudo kluba Slavonija Okučani osvojili su ukupno 9 medalja:1 broncu, 5 srebrnih i 3 zlatne medalje.

Natjecanje je održano po sistemu lige koju je osnovao Keiraku centar Hrvatska a koji okuplja sve Nanbudo klubove u Hrvatskoj koji djeluju pod WNF-om (Svjetskom Nanbudo Federacijom).

 

Natjecanju je pristupilo i 11 članova Nanbudo kluba Slavonija u sastavu:David Knežević, Boris Mišić, Ivan Jurković, Julio Jurković, Robert Zečević Tadić, Josip Ribić, Kristina Jurakić, Darija Tomić, Matej Krnjić, Josip Crnković i Gabriela Redžić. Na samom početku natjecanja u katama osvojene su prve medalje za naš klub a za to su se pobrinuli Ivan Jurković (srebro) i Robert Zečević Tadić (bronca) koji su završili u finalu da bi nakon toga imali izjednačen broj bodova pa je slijedila borba za 2 i3 mjesto i dvije medalje su bile sigurne. U kategoriji djevojčice 12-14 g u katama za prvo zlato pobrinula se Gabriela Redžić koja je kao prva u svojoj kategoriji dobila priliku nastupiti i u kategoriji 14-16 g u kojoj je fantastičnom izvedbom kate osvojila srebrnu medalju.

U kategoriji kate – dečki 12-14 g srebro je osvojio i Matej Krnjić a drugo zlato za naš klub osvaja i Josip Crnković u kategoriji 14-16 g.

 

Nakon kraće stanke i pripreme borilišta, počelo je natjecanje u borbama za sve kategorije. Već u samom startu Gabriela Redžić se pobrinula za još jedno zlato u kategoriji 12-14 g i srebro u kat.14-16 godina.

 

Na završnici natjecanja za još jednu medalju pobrinuo se Josip Crnković koji je u finalu osvojio još jedno srebro i tako završio natjecanje sa 9-om medaljom za Nanbudo klub Slavonija koji je s tim trenutno vodeći klub po ukupnom broju medalja osvojenih u prvom krugu liga natjecanja.

 

Sjajne rezultate osvojili su i naši ostali članovi koji su po prvi put na natjecanju bili korak do medalje. Sve čestitke našim malim samurajima koji iz kruga u krug postižu sve bolje rezultate i dokazuju da se samo upornošću i radom može ostvariti svaki san.

 

Zlatko Redžić 3 DAN Kyoshi,
Predsjednik Nanbudo kluba Slavonija Okučani

 

Related Post

Uspješan veteran Brnčić

Autor - 02/06/2010 0
 Autor Ivo Petranović Odličan učinak imao je novogradiški veteran Tomislav Brnčić u pojedinačnoj i parovnoj konkurenciji na 5. stolnoteniskom prvenstvu i…

3. HRVATSKA KUGLAČKA LIGA

Autor - 29/11/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 29. studeni 2015. -Kuglači KK “Nova Gradiška” su na gostovanju u 10. kolu 3.HKL na kuglani u Pakracu…