Nesretni poraz odbojkašica u Rijeci

1183 0

7. studenoga 2011. – Naše odbojkašice, nažalost, nisu imale sreće u 4. kolu

kada su ovog vikenda gostovale u Rijeci, jer su ih domaće igračice Drenove pobijedile s minimalnih 3:2 nakon niza uzbuđenja i neizvjesnosti sve do kraja petog seta, kada su naše igračice imale čak i meč-loptu, ali nisu uspjele postići taj još jedan poen koji bi im donio pobjedu. Evo, što je rekao trener Damir Runjaš o utakici:

 

 

„Nažalost,izgubili smo u Rijeci od Drenove 3 – 2 (16-25,25-21,22-25,25-13,15-17 ). Igrali smo bolje nego u Puli, ali opet sa prevelikim oscilacijama; 2 seta odlično, ali i 2 seta loše. Ekipa Drenove nije loša, ali realno smo kvalitetniji od njih,međutim, sami sebi smo najveći protivnici. U 5.setu smo imali meč loptu na 15-14, ali ju nismo iskoristili,pa smo na kraju uspjeli osvojiti samo 1 bod. Zanimljivo,na kraju u zbroju ukupnih poena mi smo imali 103 poena,a oni 101 poen,ali eto svejedno smo izgubili ! Sada nam u subotu slijedi derbi sa prvoplasiranim Šibenikom; igramo u 18 i 30 sati u našoj dvorani ! „ rekao je trener Runjaš. Šteta! Ali, zato u subotu bit će pakleno protiv do sada nepobijeđene i vodeće ekipe lige – Šibenika. A sada pogledajmo što se to sve događalo u 4. kolu.

Šibenik i Marčana i dalje su bez poraza uz maksimalne učinke, ali su Šibenkanke odigrale utakmicu više pa su s 4 boda prednosti na čelu. Ovo kolo donijelo je čak četiri maksimalne pobjede (3:0), dvije domaće (Šibenik i Marčana) i dvije gostujuće (Rovinj i Bilje). Jedina utakmica koja je odigrana u 5 setova, uz niz neizvjesnosti i obilje uzbuđenja bio je susret Drenova – Nova Gradiška (3:2), gdje su gošće dva puta izjednačavale (2:2), a u petom setu Novogradiščanke su imale i meč loptu (15:14), ali je nisu iskoristile. Veliko iznenađenje načinile su novakinje među prvoligašicama, Bilje, pobijedivši na gostovanju u Zadru s maksimalnih 3:0, iako je borba bila velika i izjednačena. Ostali susreti završili su očekivanim ishodima: sigurna pobjeda Rovinja u Splitu (3:0), Marčane nad drugim novakinjama iz Splita (3:0), kao i vodećeg Šibenika nad ove jeseni solidnom ekipom iz Dubrovnika (3:0).

Related Post