Sloga starta u Velikoj Kopanici

1001 0

17. kolovoz 2011. – Održan je plenum klubova Prve

županijske nogometne lige pod vodstvom povjerenika za natjecanje Željka Klarića uz nazočnost predstavnika svih 16 klubova. Nakon podnijetih uobičajenih izvješća, koja su primljena jednoglasno, odlučeno je da novo prvenstvo starta već u subotu 20. kolovoza utakmicom u Slavonskom Brodu gdje će igrati Amater i Pan iz Donjih Andrijevaca. Svi ostali igrat će u nedjelju 21. kolovoza. Inače, samo 2 kluba, Amater i Sloga (Nova Gradiška) igrat će utakmice subotom, a svi ostali nedjeljom, dok će se u cijelom prvenstvu odigrati samo jedna utakmica srijedom i to 7. rujna.

Od ostalih zaključaka je i odluka da će Slavonac iz Nove Kapele zbog uređenja svoga igrališta sve domaće utakmice igrati u Malinu.

Izvučeni su parovi pa će u 1. kolu igrati, pored već spomenutih Amatera i Pana (subota), u nedjelju 21.kolovoza: u Batrini Batrina Livada Željezničar (Slav. Brod), u Ljupini Slaven i Marsonija (Slav. Brod), u Sibinju Mladost i Svjetlost (Lužani), u Malinu Slavonac (Nova Kapela) – Zadrugar (Oprisavci), u Velikoj Kopanici Posavina i Sloga (Nova Gradiška), te u Starom Slatiniku Svačić Bagi i Slavonac (Bukovlje).

 

 

Related Post