NOVA SURADNJA

1134 0

NOVA GRADIŠKA, 21. lipnja 2016. – Sve je više zajedničkih projekta koje provode jedinice lokalne samouprave na novogradiškom području. O projektima od zajedničkog interesa bilo je riječi i na obilježavanju

Dana Općine Rešetari gdje je gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić najavio još jedan zajednički projekt Grada Nova Gradiška i Općine Rešetari.

 

-Kada kandidiramo projekte od zajedničkog interesa koja nam donose sredstva bitno je da nas bude što više jer imamo daleko više vjerojatnosti da ćemo sredstva dobiti. Kao što vidite Grad Nova Gradiška je partner u velikim projektima koji su bitni za naša mjesta. Mogu najaviti još jedan veliki zajednički projekt. Riječ je o širokopojasnom Internetu gdje je nositelj Grad Nova Gradiška s Općinom Rešetari. Nadam se da će biti kandidiran do kraja godine, tako da bi slijedeće godine mogao biti realiziran. Veličina i kvaliteta tog projekta je u rangu projekata od prije 40 ili 50 godina kada se uvodila telefonija. Velik je to projekt koji će puno značiti za naše zajednice. Veselim se ne samo tom projektu već i drugim projektima i suradnji s Općinom Rešetari kazao je gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić.

Related Post