NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA: GRB GRADA dodijeljen Dušanu Soldatoviću

1865 0

NOVA GRADIŠKA – Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodjeljuje javno priznanje GRB GRADA gospodinu DUŠANU SOLDATOVIĆU, za stručni doprinos i hvale vrijedan rad na području cestovnog prometa.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća upriličenoj u povodu Dana grada, Grb grada Dušanu Soldatoviću uručili su predsjednica Gradskog vijeća dr. Ljepša Rakas-Vujčić i gradonačelnik Vinko Grgić.

Dušan Soldatović rođen je 1954. godine. Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, završava Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu, te Fakultet za pomorstvo i promet u Rijeci. Tajnik Auto kluba Nova Gradiška, direktor Auto moto centra Nova Gradiška te ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Auto moto centra Nova Gradiška. Sve tri tvrtke zapošljavaju 45 djelatnika te preko stotinu ugovornih suradnika. Kao dugogodišnji tajnik Auto kluba Nova Gradiška sudjelovao je, kao organizator ili suorganizator, na brojnim manifestacijama na novogradiškom području. Jedan je od pokretača Udruge Autoškola, Zajednice ustanova za obrazovanje odraslih, kao i Hrvatske udruge za srednjoškolsku izobrazbu odraslih u cestovnom prometu, Hrvatske udruge diplomiranih inženjera i inženjera Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, u kojima je još uvijek iznimno aktivan. Svojim aktivnostima u ovim udrugama nastoji promovirati i naš, novogradiški kraj, stoga se većina aktivnosti odvija u Novoj Gradiški. Osim promocije samog grada, skupa sa svojim djelatnicima, podržava aktivnosti škola, ustanova i udruga s područja grada u njihovim aktivnostima, za boljitak svih građana Nove Gradiške.

Related Post