NOVOGRADIŠČANI NE ODUSTAJU OD OPĆE BOLNICE

808 0

NOVA GRADIŠKA, 27. kolovoza 2014. – Gradonačelnik Željko Bigović nikako da dogovori sastanak s novim ministrom zdravlja Sinišom Vargom, kako bi se s njim još jednom argumentirano razgovaralo o vraćanju pravnog statusa

Općoj bolnici Nova Gradiška i poništenju političke odluke kojom je Vlada RH novogradišku bolnicu pripojila brodskoj Općoj bolnici.

-Ponovo ćemo agresivno nastupiti kako bi dobili termin za razgovor s ministrom koji je kazao da master plan za bolnice nije dobar i stavio ga van snage. Naša bolnica nažalost nije dio tog master plana i prije njegovog donošenja je političkom odlukom pripojena brodskoj bolnici.

Priče bivšeg ministra kako će našim pacijentima biti ponuđena kvalitetnija i dostupnija zdravstvena zaštita i da će liječnici dolaziti iz Slavonskog Broda nisu ničim utemeljene. Vidi se da to nije tako, a i financijski rezultati su katastrofalni. Organizacijske sposobnosti ljudi koji vode bolnicu u Slavonskom Brodu su dokazano loši pa ćemo tražiti smjenu sadašnjem sanacijskog upravitelja dr. Tihomira Biščevića – kaže gradonačelnik Željko Bigović i dodaje da će se, ako u narednih desetak dana ne dobije termin za sastanak s ministrom, medijski ukazati na problem novogradiške bolnice i neodrživost političke odluke Vlade RH. Nisu isključeni ni novi prosvjedni skupovi.

Related Post

OPĆA BOLNICA NOVA GRADIŠKA

Autor - 28/05/2012 0
NOVA GRADIŠKA, svibanj 2012. – Ovoga mjeseca službeno je u funkciji patohistološki laboratorij Opće bolnice Nova Gradiška. Zbog kvalitetnije skrbi…