Obnovljena zgrada dječjeg vrtića, privode se kraju radovi na energetskoj obnovi škole, uređen Trg dr. F. Tuđmana…

1198 0

OKUČANI, 25. listopada 2018. – U Okučanima se ove godine dosta radilo, a na nekim projektima se još uvijek radi. Kako kaže općinski načelnik Aca Vidaković, porezna reforma donijela je više novca u općinsku kasu pa se moglo više planirati i sudjelovati u sufinanciranju više projekta.

Kako smo se danas uvjerili, na temelju ugovora koji je Općina potpisala sa Ministarstvom za demografiju, mlade i socijalnu politiku završeni su radovi na obnovi zgrade Dječjeg vrtića, a postupno se privode kraju i radovi vrijedni 3,2 milijuna kuna na energetskoj obnovi zgrade Osnovne škole.

Završeni su radovi na uređenju i asfaltiranju Trga dr. Franje Tuđmana vrijedni 400.000 kuna, a financirani su sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

U ovoj godini obnavljaju se i održavaju nerazvrstane ceste, a u Okučanima Ulica fra Luke Ibrašimovića čiju modernizaciju sufinanciraju Brodsko-posavska županija i Općina Okučani. Planira se do kraja godine obnoviti i ulica Josipa Kozarca.

Iz godine u godinu Okučani su sve primjerenije uređeno mjesto čemu doprinose i djelatnici Komunalnog poduzeća „Sloboština“ koje smo danas zatekli na jesenskim radovima, prikupljanju lišća i uređenju javnih površina.

Related Post

Teretni vlak usmrtio lipicanca

Autor - 10/01/2019 0
SLAVONSKI BROD – Dana 9. siječnja, u popodnevnim satima, na željezničkoj pruzi Zagreb – Vinkovci između Starih Perkovaca i Vrpolja…