Održani plenumi klubova

462 0

25. veljače 2012. – Večeras su održane plenarne sjednice

klubova Druge i Treće nogometne lige Brodsko-posavske županije u Visokoj Gredi pod vodstvom povjerenika za natjecanje Nogometnog središta Nova Gradiška, Krunoslava Hofera.

 

Obje sjednice održane su istovremeno, ali odvojene, svaka za svoju ligu, na kojima se raspravljalo o završenom jesenskom dijelu natjecanju, te je određen datum početka proljetnog dijela natjecanja.Sva izvješća su prihvaćena jednoglasno, a za termin početka 2.ŽNL zapad određen je 11.03.2012. ukoliko to dopuste vremenski uvjeti.U slučaju nepovoljnog vremena početak natjecanja se odgada za sedam dana, odnosno počinje 18.03.2012.U proljetnom dijelu prvenstva natjecat će se 14 klubova kao i u jesenskom dijelu(Slavonija, Polet, Budućnost, Posavac, Psunj-Sokol, Dinamo, Krečar, Sloga, Sloboda, Mladost, Omladinac, Slavija, Slavonac te Soko AKZ).

 

Važno je napomenuti kako su dvije utakmice prekinute u jesenskom dijelu prvenstva, pa je gospodin Hefer zamolio predstavnike klubova da se potrude još jače kako do takvih situacija više nebi dolazilo, što je u interesu kako klubova tako i nogometnog središta.

 

Osim prekida utakmica, istaknuto je kako problem predstavlja i premali broj sudaca o čemu je govorio povjerenik za suđenje Željko Marinović. Voditelj plenuma Krunoslav Hoffer je potom zamolio klubove da na vrijeme podmire sva dugovanja i izmire obveze koje imaju prema Nogometnom središtu kako bi normalno započeli proljetno natjecanje.

 

Proljetni dio 3.ŽNL zapad počinje s natjecanjem 25.03.2012. a osim ekipe Vrbja koja je zatražila da svoje susrete igra subotom umjesto nedjeljom, nije bilo promjena u odnosu na jesenski dio prvenstva.

 

U ligi se i dalje natječe 8 klubova(Trenk, Dragalić, Graničar, Vrbje, Croatia, Sava M., Orljava te Sava SG), a liga bi trebala završiti 02.06.2012. Nakon službenog dijela uslijedio je zajednički domjenak a svi okupljeni su se rastali nakon večere do skorih susreta na nogometnim terenima.

 

 

Related Post