Optužni prijedlog protiv dvojca koji je u G. Bogićevcima napao palicama i ozlijedio četiri muškarca  

663 0

Foto Jakša Samardžić, Ilustracija

 

NOVA  GRADIŠKA, 31. svibnja  2023. – U vezi vijesti objavljene 29. svibnja pod naslovom „Narušavanje javnog reda i mira“ i događaja u Gornjim Bogićevcima (dana 28. svibnja), policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja utvrdili, da su 31-godišnjak i 39-godišnjak zbog prethodno narušenih međuljudskih odnosa, drvenim palicama fizički napali i ozlijedili četiri osobe u dobi od 20, 23, 45 i 46. 

Pritom je 39-godišnjak oštetio osobni automobil (vlasništvo 45-godišnjaka). Ozlijeđeni su prevezeni u bolnicu u Novoj Gradiški gdje je utvrđeno da je 45-godišnjak teško ozlijeđen dok su 20-godišnjak, 23-godišnjak i 46-godišnjak lakše ozlijeđeni.

 Policijski službenici protiv 39-godišnjaka podnose kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i oštećenje tuđe stvari

Također protiv 31-godišnjaka i 39-godišnjaka policija podnosi optužne prijedloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Nadalje, oštećenim osobama su uručeni potrebiti podaci radi eventualnog pokretanja privatne tužbe. Priopćila je danas Policijska uprava brodsko-posavska. .

Related Post