OTVOREN NOVI PROSTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE: Za najmoderniji, najmlađi i najljepši grad u Hrvatskoj

2412 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 17. kolovoza 2019. – Grad Nova Gradiška i gradska Turistička zajednica upriličili su sinoć prigodnu svečanost o otvorili novi prostor u kome će biti turistički ured i info centar sa svečanom dvoranom namijenjenom za vjenčanja, predstavljanje knjiga, mala glazbena i druga događanja.
Novi prostor namijenjen ponajprije za turističku djelatnost i njegovu promociju otvorili su gradonačelnik Vinko Grgić i direktorica gradske Turističke zajednice Dinka Matijević. Ovu svečanost popratili su Gradska glazba i brojni uzvanici među kojima su bili
župan Danijel Marušić i njegov zamjenik Stjepan Bošnjaković, predsjednica Turističke Zajednice brodsko-posavske županije Ružica Vidaković i predsjednica gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.

-Puno se priča o kontinentalnom turizmu. Grad Nova Gradiška zaista radi na tome, ne samo na uređenju grada i uvođenju novih sadržaja već i na mnogim drugim stvarima koje su jako bitne. Ne samo da se dovedu turisti, već da se svi oni koji dolaze kao poslovni ljudi, obitelji i obični građani, jako lijepo osjećaju u našem gradu.- kazao gradonačelnik Vinko Grgić. Zahvalio se na razumijevanju župniku Branku Gelemanoviću koji je u ime župe zgradu u kojoj će ubuduće niti gradska Turistička zajednica dao Gradu na dugoročni najam, a Grad ju građevinski obnovio, uredio i opremio.

-Drago mi je što mi je pružena prilika, da boravim u ovom prostoru. Od srca hvala gradonačelniku jer Turistička zajednica ima najljepši prosto u gradu u kome ću raditi i primati goste. Ovaj će nam prostor značiti jako puno. Kada gost dođe u Novu Gradiški prvo dođe u Turističku zajednicu i Turistički informativni centar. Ulaskom u ovaj prostor odmah će vidjeti jedan dio priče o našem gradu, da je to mlad i uređen grad, lijep grad, koji nudi novi doživljaj. Trudit ću se da kad ovdje netko dođe uz pomoć novog logotipa koji je izradio grafički dizajner Mario Mrnjec, i slogana „Nova Gradiška- novi doživljaj“, pokažem što je grad Nova Gradiška. – kazala je Dinka Matijević i dodala da je sve što se poduzima na tragu novog brenda koji se gradi: najmoderniji, najmlađi i najljepši grad u Hrvatskoj.

Related Post

Gradska kuglačka liga 2018

Autor - 22/04/2018 0
U organizaciji HVIDR-e NG odigrano je 2. kolo gradske kuglačke lige .U ovom kolu postignuti su očekivani rezultati osim utakmice…