PODJELA SVJEDODŽBI MATURANTIMA INDUSTRIJSKO OBRTNIČKE ŠKOLE

1085 0

poumar, ih

NOVA GRADIŠKA 28. lipnja 2011. – U dvorani Relković u ponedjeljak 27. lipnja 2011. svečano su uručene svjedodžbi maturantima novogradiške Industrijsko obrtničke škole. U nazočnosti profesora, roditelja, rodbine i učenika uručeno je 120 svjedodžbi generaciji maturanata 2010/2011 za zanimanja:

prodavač, konobar, kuhar, bravar, automehaničar, instalater sustava vode, plina, grijanja i hlađenja, krojač, stolar, monter strojeva i konstrukcija i pomoćni kuhar i slastičar. Pozdravne riječi svima je uputio ravnatelj prof. Mijo Matošević, među ostalim naglasivši kako ova škola obrazuje i odgaja za tržište rada. Podsjetio je i na vrijedne projekte koji se provode u suradnji sa strukovnim školama u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, kao i na uspješnu suradnju s Hrvatskom gospodarskom komorom i izrazio zadovoljstvo nazočnošću predstavnika obrtnika i tvrtki. U ime HGK nazočna je bila Olga Lui, kao i gospođa Jordan, predstavnica partnera iz Berlina. Svečanost je upotpunjena programom u kojem su sudjelovali učenici škole, a osmislila ga je prof. Josipa Trinc.

 

Related Post

GIMNAZIJA NOVA GRADIŠKA

Autor - 11/06/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 11. lipanj 2015. – Ravnateljica Gimnazije Nada Peleh-Serenčeš danas je organizirala prijam za učenike koji su sudjelovali na…