Policajci spriječili fizički sukob dvojice Novogradiščana

3451 0

Policijski službenici intervenirali su i u slučajevima narušavanja javnog reda i mira u Sibinju i Kovačevcu

Foto PUBP, Ilustracija

NOVA GRADIŠKA, 26. svibnja 2021. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, jučer (25. svibnja), postupali su u tri navrata prema osobama koje su narušavale javni red i mir.

U prvom slučaju, u 14 sati, u Ulici M. A. Relkovića, u Novoj Gradiški, 19-godišnjakinja i 26-godišnjak su se verbalno i fizički sukobili zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije. Daljnji fizički sukob spriječili su policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška.

Drugi slučaj narušavanja javnog reda i mira, dogodio se u 14.30 sati, na području Općine Sibinj, kojom prilikom je 58-godišnjak vikao, galamio i riječima vrijeđao susjedu, te potom i policijske službenike koji su postupali.

U trećem slučaju, u 15.40 sati, u Novoj Gradiški, naselje Kovačevac, 33-godišnjak je kroz otvoreni prozor stana, vikao, galamio i psovao na susjede.

Policijski službenici protiv počinitelja prekršaja podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Related Post