POLICAJCI ZARADILI PLAĆU: Uhvatili vandale s tržnice i lopova koji je ukrao novac iz obiteljske kuće, a pijanom vozaču omogućili besplatno triježnjenje u pritvoru

1135 0

SLAVONSKI BROD, 22. listopada 2019. – U vezi dnevne informacije Policijske uprave brodsko-posavske, od dana 9. listopada te medijskih natpisa, a u vezi oštećenja rasvjetnih tijela i požara na štandovima, na prostoru tržnice u Slavonskom Brodu, Ul. S. Horvata, utvrđeno je slijedeće:
Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvije maloljetne osobe, na okolnosti počinjenja tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari utvrdili su, da su stariji i mlađi maloljetnik, u vremenu od 15. rujna do 8. listopada, izazvali požar na dva prodajna štanda, te su također oštetili 20-tak rasvjetnih tijela (udarajući nogama u metalne stupove, što je dovelo do izgaranja rasvjetnih tijela).
Policijski službenici protiv počinitelja podnose posebna izvješća Općinskom državnom odvjetništvu za mladež i Centru za socijalnu skrb u Slavonskom Brodu.

Osumnjičen za krađu iz otključane kuće
Jučer je u Policijskoj postaji Slavonski Brod, dovršeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, kojega policijski službenici sumnjiče za kazneno djelo krađe. Osumnjičeni je početkom listopada, u Slavonskom Brodu, u Ulici H. Lucića, iskoristivši nepažnju vlasnika, ušao u otključanu obiteljsku kuću, te iz unutrašnjosti otuđio novac (više tisuća kuna). Protiv 25-godišnjaka policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Alkoholizirani vozač isključen iz prometa i zadržan na otriježnjenju
Nadzirući promet, policijski službenici Postaje prometne policije, jučer (21. listopada), u 16.55 sati, u Slavonskom Brodu, na Sjevernoj veznoj cesti, zaustavili su osobni automobil, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnjak. Alko testom je u organizmu vozača očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2.10 promila, te je alkoholizirani vozač odmah isključen iz prometa i zadržan u policiji na otriježnjenju. Policijski službenici protiv 49-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

KAZNENO DJELO

Autor - 07/12/2015 0
VELIKA KOPANICA / STARO PETROVO SELO, 7. prosinac 2015. – -Policijski službenici su u petak oko 17 sati na području…