Policija stala na kraj dvojici provalnika i riješila 16 kaznenih djela

1460 0

Provaljivali su na području Slavonskog Broda, Nove Gradiške i općinama Dragalić, Staro Petrovo Selo, Rešetari, Oriovac i Vrpolje i počinili materijalnu štetu od oko sedamdesetak tisuća kuna
SLAVONSKI BROD, 3. svibnja 2019. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom i 40-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenih dijela teške krađe.
Naime, policija ih sumnjiči da su u vremenu od 20. travnja do 27. travnja pokušali provaliti, ali i provaljivali u frizerski salon, trgovine, ugostiteljske objekte i cvjećarnice na području općine Dragalić, općine Staro Petrovo Selo, općine Rešetari, općine Oriovac, općine Vrpolje, Nove Gradiške i Slavonskog Broda.
Tom prilikom su otuđili duhan, više tisuća kuna u raznim apoenima te preko 200 šteka raznih vrsta cigareta, čime su prema nestručnoj procijeni policije počinili materijalnu štetu od oko sedamdesetak tisuća kuna.
Policija protiv počinitelja kaznenih dijela podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

POLICIJA SAVJETUJE

Autor - 21/07/2015 0
SLAVONSKI BROD – Na području Policijske uprave brodsko-posavske u šest mjeseci, evidentirano je 266 kaznenih djela teške krađe, što je…