POLICIJSKI TJEDAN: Policajci sigurno neće ostati bez posla

718 0

Na području policijske uprave od 26. Kolovoza do 2. rujna evidentirano

je 86 kaznenih djela. Dogodilo se 24 prometne nesreće, od kojih pet (5) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama (osam osoba lakše i jedna teže ozlijeđene) i 19 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježeno je devet (9) prekršaja narušavanja javnog reda i mira, tri (3) prekršaja nasilja u obitelji, tri (3) prekršaja zlouporabe opojnih droga i jedan (1) prekršaj iz Zakona o oružju. Na graničnim prijelazima prometovalo je 239 196 putnika i 83 824 vozila.

 

POLICIJSKA POSTAJA NOVA GRADIŠKA

 

Od 26. kolovoza do 2. rujna na području Policijske postaje Nova Gradiška zabilježeno je sedam (7) kaznenih djela. Dogodilo se šest (6) prometnih nesreća od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama (jedna osoba lakše ozlijeđena) i pet (5) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Zabilježena su dva (2) prekršaja narušavanja javnog reda i mira. Na graničnom prijelazu Stara Gradiška – Bosanska Gradiška državnu granicu je prešlo 81 775 putnika i 29 296 vozila.

 

POLICIJSKA POSTAJA OKUČANI

 

Na području policijske postaje Okučani od 26. kolovoza do 2. rujna zabilježeno je četiri (4) kaznena djela i jedan (1) prekršaj narušavanja javnog reda i mira.

Related Post