Pripreme za obilježavanje 100. obljetnice postojanja Župe Dolina

477 0

foto: Milorad Oršulić Mican

GORNJA DOLINA, 28. srpnja 2020. – Kako doznajemo od Milorada Oršulića Micana privedeni su kraju radovi na obnovi župne crkve Blažene Djevice Marije u Dolini (bosanska) , a u tijeku su i pripreme za obilježavanje 100. obljetnice postojanja Župe Dolina.

Banjalučka biskupija i Župa uznesenja Blažene Djevice Marije Dolina pripremaju veliku svečanost koja će se održati u Gornjoj Dolini 15. kolovoza. Svetu misu predvodit će banjalučki biskup msgr. dr. Franjo Komarica sa početkom u 11 sati. Koncelebriranu misu predvodit će sa svećenicima rodom iz župe Dolina i banjalučke biskupije.

Upravitelj župe p. Tomislav Topić poziva župljane i sve Dolince koje je rat raselio po Hrvatskoj i diljem Europe da dođu u rodni kraj, uveličaju 100, obljetnicu župe i nakon mise se druže za blagdanskim stolom.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 08/09/2016 0
Slavonski Brod 8. rujna 2016. – Brodsko-posavska županija objavljuje Javni poziv za odabir i zapošljavanje osoba na poslovima POMOĆNIKA U…

Cerničke trgovine na meti lopova

Autor - 20/03/2017 0
CERNIK  – Dana 18. ožujka, oko 4,55 minuta, postupajući po dojavi građana policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška zatekli dvije…